Consells per tenir cura del vostre jardí

A tothom li agrada un jardí ben cuidat. Sembla bonic i crea una estètica tranquil·la i tranquil·la. Malauradament, en l’estil de vida ocupat d’avui, la majoria de la gent sent que els falta el temps, necessari per a això. Poc ho saben, però, tenir cura del vostre jardí no necessita ocupar-vos tot el temps lliure! Igual que passa amb qualsevol altra activitat, saber què fer i com fer-ho de manera eficaç i eficaç és la clau. En aquest article abordarem els fonaments bàsics de la cura del jardí, oferint consells i trucs sobre un manteniment eficient del jardí.

La llista de control d’atenció al jardí
A continuació, podeu trobar els aspectes clau de la cura del jardí que garanteixen que el vostre pati tingui el millor aspecte sempre possible:

Cuideu la gespa
Aplicar fertilitzants adequats
Regeu les plantes de manera regular
Cuideu les males herbes puntualment
Assegureu-vos que les vostres plantes tinguin prou llum solar
Prevenir i controlar les plagues

Manteniment de la gespa: la gespa és una de les parts més essencials d’un jardí i, sovint, té un desafiament per sortir bé. S’ha de tallar freqüentment, mantenint l’herba als nivells adequats, el nucli ha de ser airejat correctament, i s’ha de reemplaçar amb cura la gespa antiga.
Fertilitzants: el sòl millor és igual a les plantes més saludables i boniques. Tot i que es tracta d’alguna cosa que s’hauria de tenir en compte abans fins i tot de plantar qualsevol cosa, també s’ha de mantenir. Per afavorir la producció de brots de flors, per exemple, es vol un abonament amb petita concentració de nitrogen, major fòsfor i només un toc de potassi.
Regar les plantes sovint: diferents plantes requereixen quantitats diferents d’aigua. Assegureu-vos que feu les vostres investigacions i proporcioneu a les plantes i flors que trieu tant la quantitat d’aigua que necessiteu. Massa poca o massa aigua i us arriscareu a danyar-los.
Tingueu cura de les males herbes a temps: no només les males herbes no es veuen bé, sinó que també utilitzen nutrients que les flors de la mateixa forma haurien de tenir. A més, és molt més fàcil tractar les males herbes abans del seu cicle de vida que no pas després. Entre el mulching, el desemmotllament freqüent i el tall dels cimals de males herbes, les males herbes del jardí amb prou feines constitueixen una possibilitat.
Llum del Sol: tot necessita la llum del sol per créixer (humans inclosos). La majoria de les plantes florals populars voldran estar sota la llum directa del sol durant unes 6 hores diàries. Tanmateix, tingueu en compte que, igual que la resta, varia de planta a planta. Si és possible, desplaça els objectes i permet que les teves flors precioses obtinguin el màxim que necessitin.
Eliminar les plagues: Un altre punt, en funció de la vostra elecció particular de plantes. En funció del que trieu plantar al vostre jardí, podreu trobar-vos en atac per diversos insectes i plagues. És imprescindible llegir la qüestió, ja que reaccionar més aviat que tard és el que us estalviarà més temps, diners i problemes. Tanmateix, com a regla general, heu d’intentar mantenir-vos lluny dels productes químics perillosos i mantenir-vos en solucions orgàniques, ja que aquests tenen una possibilitat molt menor de ferir als vostres familiars, animals de companyia i plantes que els primers.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *